Successos

El fiscal vol 13 anys de presó per a un caçador homicida

La fiscalia demana tretze anys de presó per a un caçador natural de Sant Just Desvern (Baix Llobregat) que està acusat de matar d'un tret d'escopeta un veí de 53 anys de Santa Maria de Montmagastrell (Urgell). Els fets van passar el 18 de desembre del 2014.

El ministeri públic considera que l'acusat, que tenia 74 anys en el moment dels fets, era conscient dels seus actes i sabia que el tret posaria fi a la vida d'aquest veí, ja que va disparar-li al coll a una distància d'entre un i dos metres. La fiscalia també recull en el seu escrit que l'acusat no va trucar als serveis d'emergència immediatament i que tant l'acusat com la víctima es coneixien d'abans. Durant molts anys, el lloc dels fets era zona de conflicte entre propietaris i caçadors. Segons l'escrit del ministeri públic, l'acusat caçava habitualment al vedat de caça de Santa Maria de Montmagastrell, un nucli de Tàrrega.

La víctima conduïa una moto i va acudir a una finca de la seva propietat on hi havia els caçadors. S'hi va encarar i la discussió va acabar amb el tret mortal. Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts d'una del migdia. Poc després els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte autor del tret, que es trobava al lloc. L'acusat, en la seva declaració judicial va afirmar que havia estat un tret accidental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia