Successos

Successos

Troben un xofer mort i el seu camió, saquejat en un àrea de l’AP-7

S’investiga com va morir i no es descarta que tingués un atac de cor en voler espantar els lladres que el robaven

Els Mossos investiguen la mort d’un camioner ucraïnès de 52 anys que fa dos dies va ser trobat sota la caixa d’un tràiler a l’àrea de descans d’Aiguaviva de l’AP-7. La càrrega del camió de la víctima havia estat saquejada.

Va ser un altre camioner qui cap a les quatre de la matinada de divendres va alertar que havia trobat el cos d’un home, que anava sense camisa i descalç, sota el seu vehicle. La víctima estava sota la caixa, estirada de costat, i aparentment no tenia signes externs de violència. Quan van arribar els Mossos van comprovar que el camió de la víctima, un Mercedes amb matrícula de Lituània, estava aparcat al costat, tenia les portes obertes i es veia clar que li faltava bona part de la càrrega.

Una de les hipòtesis que preveuen els investigadors és la possibilitat que la víctima estigués dormint i que es despertés quan els lladres li saquejaven la càrrega, que sortís amb la intenció de foragitar-los i que acabés tenint un atac de cor o d’ansietat que acabés provocant-li la mort. Al costat del cadàver hi havia una barra de ferro que tant podien dur la víctima per espantar els lladres com els assaltants, però no hi havia cap ferida al cos que es correspongués amb un cop donat amb aquesta eina. L’home tenia un cop al cap però a priori no es preveu que fos la causa de la mort i es pressuposa que se’l va fer en caure al terra. La causa de la mort no està clara i s’espera els resultats de l’autòpsia i les anàlisis biològiques.

Paral·lelament, els Mossos treballen per intentar identificar els autors del robatori de la càrrega del camió, suposadament una banda dels anomenats teloners, especialistes a saquejar camions mentre els xofers dormen.

LA DATA

27.10.17
A les quatre
de la matinada va ser trobat el cadàver del camioner ucraïnès sota un camió


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia