Successos

Successos

Detingut per haver cultivat 260 plantes de marihuana en un taller

Va ser enxampat pels Mossos quan feien una inspecció per controlar la gestió de residus a Santa Coloma de Farners

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 57 anys, nacionalitat espanyola i veí de Premià de Mar per haver cultivat 260 plantes de marihuana en un taller mecànic de Santa Coloma de Farners. L’arrestat va ser enxampat el 14 de febrer per agents de l’URMA que feien una inspecció per controlar la gestió de residus d’aquell espai, situat al carrer Ripoll. En trucar a la porta els va obrir un home que els va dir que feia una setmana que tenia la nau llogada i que no hi havia cap tipus d’activitat mecànica. En la inspecció els agents van localitzar una cortina que tapava part de la nau i que amagava un habitacle fabricat de plaques de guix de nova construcció, amb un sistema de ventilació en funcionament. Els agents van trobar un cultiu amb unes 260 plantes de marihuana amb tots els aparells necessaris per mantenir-la.

En llibertat amb càrrecs

Per tot plegat, van detenir el llogater per un delicte contra la salut pública. Després de declarar en dependències policials, l’arrestat va quedar en llibertat en espera de ser citat per l’autoritat judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.