Detenen un veí de Mont-roig del Camp, de 52 anys, acusat de matar la seva mare

Els fets, que van tenir lloc ahir a la tarda, van passar al domicili familiar, situat al carrer Veneçuela

Un lamentable episodi va tenir lloc ahir a la tarda a la urbanització Costa Zefir de Miami Platja, al terme municipal de Mont-roig del Camp, on un veí de la localitat, de 52 anys i de nacionalitat espanyola, va matar la seva mare. Segons van comunicar fonts pròximes al cas, els fets van passar al domicili familiar, situat al número 14 del carrer Veneçuela. A última hora de la tarda, el presumpte parricida va anar a un bar que hi ha a prop de casa seva i, sense donar gaires detalls, va dir al responsable de l'establiment i als clients que en aquell moment hi havia que truquessin als agents dels Mossos d'Esquadra perquè la seva mare era morta.

Ràpidament, fins al lloc del succés s'hi van desplaçar diverses dotacions de la policia local, dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat. Els membres d'aquest darrer cos d'emergències, però, finalment no van actuar. Alguns dels efectius van explicar que, quan passaven vuit minuts de dos quarts de vuit del vespre, van rebre un avís de la policia que els requeria per tal que també s'adrecessin a la zona, ja que «en un primer moment es va pensar que la dona hauria pogut morir com a conseqüència d'un incendi, en sentir-se olor de menjar cremat».

Una ferida d'arma blanca

Un cop els Mossos d'Esquadra de l'àrea territorial d'investigació (ATI) del Camp de Tarragona van haver arribat a l'immoble de la víctima, van comprovar que la dona presentava una ferida d'arma blanca, que seria la que li hauria provocat la mort. El fill de la dona, que va confessar als efectius policials que havia comès el crim, va quedar detingut com a autor d'un delicte d'homicidi i, posteriorment, va ser traslladat a la comissaria. Segons apunten les primeres hipòtesis, la dona i el seu fill haurien mantingut una discussió familiar, si bé per ara se'n desconeixen els motius. A més, en tractar-se d'una urbanització bastant gran amb cases aïllades, molts veïns de la zona admetien, ja cap al tard, que no s'havien assabentat dels fets, i alguns hi afegien que tampoc coneixien gaire els dos familiars.

Ahir a l'hora de tancar aquesta edició encara hi havia un important desplegament policial al carrer Veneçuela, que des de la tarda estava acordonat. En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra no havien acabat de dur a terme la inspecció ocular del domicili, així com el recull de les proves i de les empremtes. A més a més, s'esperava que el jutge fes l'aixecament del cadàver. De tota manera, es preveu que el detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.