Successos

L'exalcalde de Polop, imputat per l'assassinat del seu antecessor, ix en llibertat sota fiança

Juan Cano diposita una fiança de 20.000 euros establerta per la jutge instructora del cas

Juan Cano, l'exalcalde de Polop que va ingressar en presó per la seua presumpta implicació en l'assassinat del seu antecessor en el càrrec, Alejandro Ponsoda, ha eixit hui en llibertat després de dipositar la fiança de 20.000 euros establerta per la titular del jutjat de primera instància i instrucció número 2 de la Vilajoiosa.

També ha sigut posat en llibertat, amb la mateixa fiança, el propietari del club de carretera Mesalina, ubicat en les afores de Benidorm, on la investigació sosté que es va tramar l'assassinat de Ponsoda.

Els dos mantenen la condició d'imputats en la causa oberta i deuen estar a disposició de la justícia quan siguen requerits.

La instructora també ha acordat la llibertat sota fiança de 20.000 euros d'un dels ciutadans xecs imputats que continuen empresonats pels mateixos fets, mentre que ha rebaixat de 30.000 a 20.000 euros la fiança fixada `per al seu compatriota per l'Audiència d'Alacant. Els dos podran eludir la pena privativa de llibertat en el moment que dipositen aquestes quantitats.

Els advocats d'altres dos imputats que continuen en presó han sol·licitat hui la llibertat provisional d'aquests, petició sobre la que la jutge resoldrà en els pròxims dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.