Successos

Successos

Presó per l’exconcursant de ‘Gran Hermano’ condemnat per maltractaments i fugit des de 2022

Els Mossos d’Esquadra i la Policía Nacional l’han detingut en una masia de l’Anoia on s’havia amagat

El jutjat de guàrdia d’Igualada ha decretat presó per a l’exconcursant de Gran Hermano Carlos Navarro, detingut aquest dimecres en una masia a la comarca de l’Anoia en una operació conjunta de Mossos d’Esquadra i Policía Nacional. L’home, conegut com el ‘yoyas’, tenia una ordre de recerca, detenció i ingrés a presó per violència i maltractaments en l’àmbit de la llar. L’any 2022 va fugir després de ser condemnat a cinc anys i vuit mesos de presó. Es trobava permanentment amagat i prenia moltes mesures d’autoprotecció per evitar la seva localització i detenció.

En el dispositiu policial han participat més de 30 efectius de diferents serveis com el grup de recerca activa de fugitius (GRAF), l’Arro i la unitat canina. L’ordre de recerca i detenció va ser dictada pel Jutjat Penal 5 de les Palmas de Gran Canària, per violència en l’àmbit de la parella . La sentència va ser confirmada per la secció segona de l’Audiència de Las Palmas amb sentència del 12 d’abril del 2021, segons la informació facilitada per l’Oficina de Comunicació del Tribunal Superior de Justícia d’Illes Canàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.