Successos

SUCCESSOS

Els Mossos busquen uns lladres que van atracar un local d’apostes de Lleida

Els Mossos d’Esquadra busquen quatre lladres que dimecres al matí van robar armats amb ganivets una sala d’apostes esportives situada al carrer Alfred Perenya de Lleida. Segons ha avançat el diari Segre i confirmat la policia, els assaltants haurien fugit amb uns 29.000 euros i el cotxe dels lladres va ser localitzat al migdia a l’aparcament d’un supermercat de Tàrrega. Els fets van tenir lloc pel volts de les deu del matí quan tres persones encaputxades i armades amb ganivets van entrar a la sala i van amenaçar la treballadora per tal d’aconseguir la recaptació. A l’exterior els esperaven per fugir a tota velocitat.

La víctima va avisar la policia, que es va desplaçar al lloc, i van muntar un dispositiu per trobar el cotxe dels lladres, que va ser gravat per les càmeres de seguretat. Sembla ser que els lladres ja estan identificats i es tractaria d’una banda especialitzada en aquest tipus d’assalts. De moment no s’ha fet cap detenció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia