Successos

Successos

Tres morts i un ferit crític en un xoc a la C-37 a Castellfollit del Boix

Aquest migdia un accident de trànsit a la C-37 a Castellfollit del Boix ha causat la mort de tres persones i n’ha deixat una més de ferida crítica, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 13.05 hores d’avui al quilòmetre 75 de la C-37 o Eix Diagonal, que connecta Manresa i Igualada. Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre un turisme i una furgoneta i s’hi ha vist implicat un tercer vehicle. A conseqüència de la topada, han mort les dues persones ocupants del turisme. Les dues persones en estat crític han estat evacuades en helicòpter als hospitals de Bellvitge i de la Vall d’Hebron. Una d'elles, un passatger de la furgoneta, ha acabat morint hores després. Quatre persones més han resultat ferides menys greus. Els difunts són un veí de 34 anys de Barcelona, una dona de 35 anys de Vic i un home de 43 anys veí de Manresa.

En el sinistre hi han treballat nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat –que han fet tasques d’excarceració–, i vuit ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats del SEM. Pel que fa a l’afectació viària, s’ha hagut de tallar la C-37 a Castellfollit del Boix en tots dos sentits de la marxa. 

Amb aquestes tres víctimes, són 68 les persones mortes en accidents de trànsit enguany –cinc entre divendres i avui– a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia