Successos

successos

Els Mossos investiguen dos casos d’abusos sexuals a Palamós durant la revetlla de Sant Joan

La Policia Local va detenir un dels sospitosos, mentre se segueix buscant els responsables del segon fet

Els Mossos d’Esquadra investiguen dos casos d’abusos sexuals durant la revetlla de Sant Joan a Palamós, segons recull l’ACN. El primer fet va tenir lloc a la matinada del 24 a la zona de barraques, quan un home de 45 anys que es va acostar a diverses noies i a algunes d’elles els hi va tocar els genitals. Una de les víctimes va decidir denunciar-ho a la Policia Local. Els agents van acabar arrestant l’home, que compta amb antecedents - tot i que no per fets com aquests - i serà investigat per un cas d’abusos sexuals.

El segon cas es va produir pels volts de les sis de la matinada, també a la festa de la revetlla de Sant Joan que es feia al municipi. En aquest cas, es tracta d’una turista de 22 anys que estava de vacances amb uns amics i que, segons afirma, un grup de dos o tres joves -coneguts dels amics de la víctima- la van tancar en un lavabo i li van fer tocaments. Els Mossos de la comissaria de la Bisbal d’Empordà tenen oberta una investigació i, de moment, no hi ha detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia