Successos

El quadern negre

Tura Soler

Màster i desaparició

Apareix el cotxe de l’estudiant barcelonina que ha desaparegut a Tarifa, on estava fent un màster d’arqueologia subaquàtica i nàutica

Continua en parador desconegut Úrsula Cortés Olivé, de 24 anys, la noia de Barcelona que era a Tarifa perquè estava fent un màster d’arqueologia subaquàtica i nàutica a través de la Universitat de Cadis (UCA), per completar la seva formació en conservació i restauració del patrimoni cultural. El seu cotxe, un Skoda Felicia de color gris amb matrícula B-2695-UX, ha estat trobat a Tarifa, però la noia, que s’allotjava a l’hostal Tarik, del carrer València de la població, no s’hi va presentar dissabte a la nit. I els responsables de l’hostal van considerar que les circumstàncies de l’absència de la seva hostatjada eren preocupants i van donar avís a la Policia Local de Tarifa, que va fer via a penjar a través de les xarxes socials un senyal d’alerta i una petició d’ajuda ciutadana per trobar la jove. Una petició que també van fer tot l’entorn dels seus amics i companys del màster que estava fent l’estudiant catalana a Cadis. I ahir, la desaparició d’Úrsula també es va difondre a través dels cartells de l’associació Sosdesaparecidos i també van demanar ajuda per trobar-la des del seu perfil de Facebook els responsables de l’hostal Tarik, incorporant una foto de la noia en una excavació arqueològica. Úrsula Olivé fa 1,60 m, pesa 54 quilos, és prima i té un tatuatge d’una àmfora romana al braç esquerre. El darrer cop que se la va veure duia malles negres, jersei negre i botes de colors gris i morat.

El cas d’Úrsula Olivé l’està investigant la policia judicial de la Guàrdia Civil d’Algesires, on ahir es van traslladar els pares de la noia per seguir el curs de la investigació i col·laborar per intentar trobar la seva filla. La Guàrdia Civil ha pres declaració als amics i companys de l’estudiant desapareguda, alguns dels quals la van veure per darrer cop el divendres 28 de juny a Algesires però posteriorment no s’hi han pogut posar en contacte perquè el seu telèfon no contesta. El cas, doncs, es considera una desaparició inquietant i la Guàrdia Civil hi està posant els mitjans que toquen com a tal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.