Successos

Detenen un fugitiu a qui la justícia del Perú buscava per traficar amb cocaïna

Agents de Policia Nacional de Girona han detingut a Santa Cristina d’Aro un fugitiu reclamat per les autoritats del Perú en constar-li en vigor una OID (Ordre Internacional de Detenció) per la comissió d’un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar per part de la Brigada Provincial de Policia Judicial de Girona, que en comunicació amb INTERPOL va poder ratificar la vigència de la requisitòria internacional. Després de fer diverses gestions, es va aconseguir la localització, comprovant els agents que simulava portar una vida aparentment normal.

Un cop confirmada la localització del fugitiu en un xalet de grans dimensions en una urbanització aïllada, es va establir dispositiu policial.

La patrulla que el va localitzar va començar a fer-li seguiment per dins de la urbanització. I més endavant, un altre indicatiu del CNP que també s’havia desplegat a la zona, va donar-li l’alto i el van detenir quan la furgoneta va passar per allà on es trobaven els agents. El detingut serà extradit al Perú, on se’l posarà a disposició de la justícia del país sud-americà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia