Successos

La víctima d’un robatori persegueix els lladres, que l’intenten apunyalar

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres, amb el suport d’agents de la Guàrdia Urbana, van detenir el dia 2 de juliol tres homes, de 19, 20 i 22 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions.

Els fets van ocórrer cap a un quart de dotze de la nit del dia 1 de juliol, en un tren de mitja distància que es dirigia a Figueres. Just abans d’arribar a l’estació figuerenca, un noi que es disposava a baixar del tren va notar que li obrien la motxilla. En girar-se va veure dos nois i una noia just a sobre seu, també va adonar-se que tenia la motxilla oberta i va trobar a faltar la cartera.

Els nois van baixar del tren i es van dispersar pels carrers de Figueres, la víctima va poder seguir a un d’ells i va veure que es tornaven a ajuntar tots tres uns carrers més enllà. Aquest va recriminar als nois l’actitud i els va demanar que li tornessin les seves pertinences, però els lladres van treure una navalla, li van intentar clavar i, després de colpejar-lo el van tirar a terra.

Els mossos de Figueres i la Guàrdia Urbana, en tenir coneixement dels fets van muntar un operatiu per tal de localitzar els presumptes autors. Finalment, cap a mitjanit i gràcies a la col·laboració ciutadana, els van localitzar i detenir al Parc Bosc. En escorcollar-los van comprovar que duien dues navalles.

Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el dia 2 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia