Successos

Els Mossos investiguen un tiroteig sense ferits a Tordera

Ha involucrat dos cotxes amb matrícula francesa

Els Mossos d’Esquadra investiguen un tiroteig que hi ha hagut aquest matí a la urbanització Àgora Parc de Tordera. Els fets han passat cap a quarts d’onze del matí, quan un veí ha alertat la policia que uns desconeguts s’estaven disparant en ple carrer, a prop de casa seva. Arran dels fets, la policia ha activat un gran nombre de dotacions per mirar d’acordonar la urbanització, però finalment els implicats en el tiroteig han fugit en dos cotxes de matrícula francesa. De moment es desconeix quantes persones han estat implicades i també la tipologia de les armes utilitzades en l’incident, però no consta cap ferit, malgrat que les primeres informacions apuntaven el contrari.

Arran dels fets, els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets, que presumiblement tenen a veure amb un assalt o enfrontament per un tema de drogues, ja que fonts properes al cas apunten que la policia està centrada en “qüestions relacionades amb la salut pública i l’ocupació il·legal”.

Cal recordar que ara fa poc, a principis de juny, Tordera ja va viure una situació similar. En aquell cas el tiroteig va ser a la urbanització Sant Daniel i l’incident va acabar amb un home mort a trets a casa seva per un grup de tres individus que van ser detinguts quan escapaven. El cas, que els Mossos relacionen amb el tràfic de drogues, encara està pendent de judici.

L’Ajuntament reacciona

Arran de l’incident d’aquest matí, l’Ajuntament de Tordera ha emès un comunicat condemnant “enèrgicament” els fets i reclamant “més contundència” a la Generalitat i al govern espanyol per lluitar contra aquests delictes. El consistori també demana a la justícia que treballi per “posar fi a aquesta xacra que afecta tot el territori català” i que s’endureixi la legislació en matèria delictiva i d’ocupació il·legal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia