Successos

successos

Dos detinguts per agredir un jove i robar-li la bicicleta i el mòbil a l’estació de trens de Girona

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc homes d’entre els 22 i 32 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. El primer dels fets va tenir lloc el 4 de juliol cap a les nou del vespre a la zona de Santa Eugènia, on una patrulla de paisà va veure com tres nois envoltaven un repartidor de menjar a domicili i li intentaven sostreure el patinet. El repartidor, després de forcejar amb els agressors, va aconseguir fugir, mentre els agents s’adreçaven cap on eren. Després que s’intentessin escapar, els Mossos van aconseguir aturar i detenir dos dels joves. Minuts després, una altra patrulla localitzava el tercer autor a la zona de l’estació de tren, a qui també van detenir.

Poca estona més tard els Mossos van ser alertats ja que hi havia hagut un altre robatori amb violència també a la zona de la Renfe on a un noi, després d’agredir-lo, li havien sostret la bicicleta i el mòbil. Quan els agents estaven fent la recerca, un vigilant privat de la zona de la Devesa els va informar que acabava de ser agredit per dos joves i que un d’ells anava amb bicicleta. La seva descripció coincidia plenament amb els autors que estaven buscant del robatori amb violència comès feia pocs minuts.

Una patrulla va localitzar els dos joves al carrer Güell i un d’ells anava amb la bicicleta sostreta. Després d’aturar-los, els va identificar i detenir com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació.

Tots els arrestats, dos dels quals amb antecedents, van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia