Successos

Denunciat penalment un conductor begut que va xocar contra un fanal

La Policia Local de Castelló d’Empúries ha denunciat penalment un conductor begut que va estavellar el seu cotxe contra un fanal del centre de la localitat que es troba al mig d’una rotonda.

Els fets, segueix informant l’ACN, van passar quan faltaven pocs minuts per la mitjanit de dissabte, quan el conductor del turisme es va enfilar a la rotonda i va acabar impactant contra la farola, que va acabar mig tombada. Van ser els mateixos testimonis els qui van posar unes cadires d’un bar proper a mode de cons, per tal d’evitar que els altres vehicles poguessin circular amb normalitat. Un cop va arribar la Policia Local va delimitar i assegurar la zona i va assegurar-se que el conductor no hagués quedat ferit.

Els agents van fer la prova d’alcoholèmia, que va donar positiu. En concret, l’home va donar 0,97 mil·ligrams per litre de sang, gairebé quatre vegades més del permès, fixat a 0,25. Per això, els agents van denunciar penalment el conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit. Ara està a l’espera que el jutge el cridi a declarar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia