Successos

Successos

Set ferits en un xoc frontal a la C-62 a Sant Bartomeu del Grau

Set persones han resultat ferides de diversa consideració en un xoc frontal entre dos turismes a la carretera C-62, a l’altura de Sant Bartomeu del Grau (Osona). Entre les set persones ferides, n’hi ha una en estat crític, que ha estat traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. N’hi ha dues més en estat molt greu. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, s’ha rebut l’avís del sinistre quan faltaven pocs minuts per a les deu del matí d’aquest dissabte, després que els dos vehicles tinguessin una forta topada frontal.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat set ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Pel que fa a l’afectació viària, s’han estat fent talls intermitents a la C-62, amb talls puntuals de tota la via per poder atendre els ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.