Successos

successos

Un banyista de 85 anys mor a la platja a Canet de Mar

Un home de 85 anys ha mort aquest dilluns al matí mentre es banyava a la platja del Cavaió de Canet de Mar. Segons Protecció Civil, el telèfon d’emergències 112 ha rebut l’avís poc després de les deu del matí, advertint que una persona s’havia trobat malament dins l’aigua i que els socorristes l’havien tret inconscient. Els mateixos socorristes han practicat la reanimació cardiopulmonar mentre el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha mobilitzat un helicòpter medicalitzat, però no han pogut salvar la vida de l’home. A la platja del Cavaió hi onejava bandera verda.

Justament avui Protecció Civil ha fet una crida a la prudència en el bany a platges i piscines. Des del 15 de juny han mort en el bany 12 persones a les platges i 4 en piscines i un total de 25 infants han resultat ferits en piscines. En total, per tant, són 16 les persones que ja han mort aquest estiu, 8 menys que l’any passat. Durant la temporada del 2023 a data 1 d’agost havien mort en el bany 24 persones, 17 a platges i 7 en piscines. Tot i la millora en les dades de mortalitat en el bany, Protecció Civil destaca que enguany han mort 10 persones a les platges abans d’iniciar-se la temporada de bany i l’any passat només van ser 2.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia