Successos

Detenen l’autor d’un robatori amb arma en un supermercat de Girona

Agents de Mossos de la comissaria de Girona, van detenir el dia 23 de juliol un home de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets es remunten al dia 4 de juliol quan pels vols de les 3 de la tarda els mossos d’aquesta comissaria van rebre l’avís que s’acabava de cometre un robatori amb violència i intimidació en un supermercat de la ciutat. Un home va irrompre a l’establiment vestit de negre, amb una màscara que li amagava totalment la cara i va intimidar amb una arma de foc a dos treballadors.

Després d’amenaçar la caixera amb una pistola, aquesta va omplir una bossa de plàstic amb la recaptació que hi havia dins de la caixa registradora, prop de 2.200 euros. L’autor seguidament va fugir. Arran d’aquests fets, la unitat d’investigació va iniciar una investigació per identificar i localitzar a l’autor.

Les indagacions van donar fruit i van concloure que l’home havia comés el robatori ell sol i els investigadors el van detenir el migdia del dia 23 de juliol prop del seu domicili. Es dona la circumstància, que l’home després de cometre el delicte es va tenyir el cabell de color blau per dificultar encara més la seva identificació. L’arrestat, sense antecedents, va passar l’endemà, a disposició del jutjats en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia