Successos

Successos

Detenen la cuidadora d’un home de 85 anys a qui hauria sostret 47.000 euros a Benissanet

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Benissanet, a la Ribera d’Ebre, una dona de 59 anys com a presumpta autora d’un delicte d’estafa bancària. Els fets es remunten al 18 de juliol, quan la dona de la víctima, un home de 85 anys, va denunciar que algú estava fent reintegraments amb la targeta de crèdit del seu marit, que fa anys que està malalt i no pot sortir de casa. Després de comprovar-ho, es va evidenciar que s’havien fet operacions bancàries no autoritzades des de l’agost del 2023 fins al juliol del 2024 per valor de 47.370 euros.

La investigació va permetre identificar la presumpta responsable, cuidadora de la víctima, que, aprofitant-se de la seva vulnerabilitat, li hauria sostret la targeta i el pin.

Els agents van detenir la presumpta autora de l’estafa dilluns i ahir va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Gandesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia