Successos

Estat espanyol

Detenen el presumpte autor de la mort d’un nen a Toledo

El sospitós és un jove de 20 anys de nacionalitat espanyola

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dilluns un home de 20 anys, de nacionalitat espanyola, com a sospitós de la mort d’un nen d’onze anys diumenge a Mocejón, segons han informat a l’agència Efe fonts pròximes al cas. El jove ha estat capturat a la mateixa localitat, d’uns 5.000 habitants i situada a pocs quilòmetres de Toledo. L’arrest s’ha practicat aquesta tarda i els agents han realitzat dues entrades i un escorcoll a un domicili de la població castellanomanxega.

El cos policial va activar ahir una operació gàbia i va desplegar un ampli dispositiu per cercar l’autor del crim, perpetrat al voltant de les deu del matí al camp municipal de futbol, on la víctima jugava a aquest esport amb dos menors més. L’operatiu ha continuat avui i efectius de la Guàrdia Civil han realitzat una batuda a la zona de La Sagra, també a la província de Toledo, a la que s’han afegit efectius de la Policia Nacional espanyola.

De moment, es desconeix el mòbil del crim i hi ha obertes diferents línies d’investigació, però els investigadors descarten que es tracti d’una acció terrorista per part d’un individu solitari. El Jutjat d’Instrucció número 3 de Toledo, que s’ha fet càrrec del cas, ha decretat el secret d’actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia