Successos

successos

Desallotjat el parc aquàtic de PortAventura World per un petit incendi

Un petit incendi originat aquesta tarda en un transformador ha obligat PortAventura World a desallotjar el seu parc aquàtic, Caribe Aquatic Park, per “motius de seguretat”. El foc s’ha declarat cap a les 16:50 hores i s’ha donat per extingit a les 17:15 hores, amb l’actuació de quatre dotacions de bombers i personal de seguretat del complex d’oci situat a Vila-seca i Salou.

Els usuaris han pogut tornar a les instal·lacions fins que ha tancat al públic a les sis de la tarda. Els responsables de PortAventura World confien que Caribe Aquatic Park obri demà amb normalitat, segons han manifestat a l’agència Efe.

Dos ferits a Barcelona

Aquesta tarda també s’ha declarat un incendi en un edifici al carrer Numància de Barcelona, a tocar de la cruïlla amb el carrer Berlín. Dues persones amb ferides de cràcter lleu han hagut de ser ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A banda una persona ha hagut de ser evacuada pels Bombers per la façana de l’immoble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia