Successos

Els Mossos d’Esquadra donen per conclosa la investigació de les dues morts a la Font de la Pólvora

Els autors del doble crim de la Font de la Pólvora s’amagaven a casa de familiars i prenien mesures de seguretat per evitar ser detinguts. Segons la policia, això va dificultar l’operació que es va saldar aquest dimarts amb la detenció a Pinos Puente (Granada) per part dels Mossos d’Esquadra, en coordinació amb la Guàrdia Civil, del presumpte autor material dels trets i la seva dona, considerada inductora dels crims. Els agents van detenir dues persones més -un menor i un altre home- relacionats amb els fets.

El jutjat d’instrucció 3 de Girona ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per als tres detinguts majors d’edat. El jutjat de menors ha acordat sis mesos d’internament tancat i terapèutic per al menor. Amb aquestes detencions, que se sumen a les de dos homes més que també van ingressar a presó la setmana passada, els Mossos donen per conclosa la investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia