Successos

Blanes

Investiguen la mort per possible arma blanca de l’home abandonat a l’hospital de Blanes

Dilluns es farà l’autòpsia a l’Institut de Medicina Legal a Girona

El cas està sota secret de sumari

L’home mort ahir a la nit a l’hospital de Blanes presenta una ferida al cap, a la zona de la nuca, la qual, segons la primera anàlisi forense apunta a una ferida per un objecte punxant, segons informa l’agència de notícies ACN. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Girona s’ha fet càrrec del cas. El cos de la víctima ja es troba a l’Institut de Medicina Legal a Girona, on es preveu que els forenses li facin l’autòpsia dilluns per determinar les causes de la mort. Els investigadors estan analitzant les càmeres de vídeo vigilància de l’hospital i de zones properes per resseguir el recorregut del vehicle. El cas està sota secret de sumari.

Els fets van passat dissabte cap als volts de les set de la tarda, quan la policia va tenir coneixement que diversos homes que anaven en un vehicle de color negre, segons fonts properes al cas, van deixar la víctima a la zona d’urgències de l’hospital. Des del centre mèdic no es va poder fer res per salvar-li la vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.