Punt divers

L'onada de calor afluixa però encara es registren temperatures de més de 35ºC al Segrià, la Ribera d'Ebre i el Priorat

L'onada de calor que aquest dies afecta a gran part de Catalunya està afluixant d'intensitat tot i que aquest dissabte encara es registren temperatures de més de 35ºC a comarques de l'oest de Catalunya com el Segrià, la Ribera d'Ebre o el Priorat. Segons les estacions automàtiques del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), a les tres de la tarda la màxima temperatura de Catalunya s'assolia a Vinebre (Ribera d'Ebre) amb 37,6ºC. A la mateixa comarca, Benissanet i Riba-roja d'Ebre registraven 35,4ºC i 35,3ºC, respectivament. Una altra de les comarques amb les temperatures més altes aquest dissabte ha estat el Priorat amb Margalef que arribava als 35,4 ºC i el Masroig amb 35,3 graus centígrads.

Al Segrià, la calor no ha apretat tant com en d'altres ocasions i Serós registrava la temperatura més alta, que per poc superava els 35ºC. A les demarcacions de Barcelona i Girona, les temperatures també s'han moderat substancialment i únicament algunes poblacions puntuals com Monells (Baix Empordà), Anglès (Selva), Girona ciutat (Gironès), el pont de Vilomara (Bages) o l'observatori Fabra de Barcelona (Barcelonès) s'han apropat als 34 ºC. A partir de les quatre de la tarda, una línia de tempestes ha començat a escombrar les comarques del nord de Catalunya -Alt Urgell, Cerdanya, Ripollès, Alt Empordà, Pla de l'Estany i Gironès- refrescant notablement l'ambient i eliminant la sensació de xafogor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.