Successos

trànsit

Circulava en sentit contrari i drogat, a Sant Joan les Fonts

Els Mossos d'Esquadra de l'àrea de trànsit d'Olot van denunciar el 19 de març un conductor que circulava de manera temerària i sota els efectes de les substàncies estupefaents. A les nou del vespre, una patrulla va rebre l'avís que un vehicle anava en sentit contrari per l'A-26. Els agents van localitzar l'automòbil al quilòmetre 80 de la via, a Sant Joan les Fonts, en un tram on la carretera consta de dos carrils per banda. Els investigadors van constatar que, efectivament, el turisme avançava pel carril ràpid i en direcció oposada a la que realment li corresponia. Una vegada van haver aturat el cotxe, van fer la prova d'alcoholèmia i la de drogues al conductor, que va donar positiu en tres substàncies prohibides: tetrahidrocannabinol, amfetamines i cocaïna. Els Mossos el van denunciar per diversos delictes contra la seguretat del trànsit i el van citar per comparèixer al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot.

Cau en una bassa

Els membres de la unitat de la policia científica de Roses van detectar, el mateix dia 19, un home al volant d'un vehicle que presentava clars símptomes d'estar sota la influència de les begudes alcohòliques. Els agents van interceptar-lo a les quatre de la tarda a la carretera GI-610, al pas per Vilajuïga. Quan el van parar van veure que el conductor només duia calçotets. L'home va relatar que poc abans havia caigut en una bassa i s'havia embrutat de fang i, per això, s'havia quedat en roba interior. Els policies van comprovar que aquesta versió podia ser veritat ja que a l'interior del vehicle van trobar roba bruta i ell tenia fang a la cara. Els Mossos li van practicar la prova d'alcohol i la de drogues, i va donar un resultat d'1,15 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, una quantitat que gairebé quintuplica el límit permès. Se li va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit i també va ser citat perquè es presentés al jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.