Successos

successos

Lliguen un matrimoni de Roses a casa seva i li roben joies i diners

Un altre robatori violent a la demarcació de Girona. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses van rebre l'avís, ahir a les dues de la matinada, que havia tingut lloc un assalt en un domicili de la urbanització Mas Matas del municipi. Els agents es van adreçar a l'immoble, on van fer la inspecció ocular i van prendre declaració a les víctimes. Els denunciants van relatar que quatre delinqüents que anaven amb la cara descoberta havien abordat el propietari just en el moment en què entrava a l'habitatge. El van obligar a pujar a la primera planta, on hi havia la seva dona. Els lladres van intimidar el matrimoni, els van donar diverses empentes, els van lligar i van escorcollar el domicili, d'on van sostreure joies i diners. Davant d'aquests fets, els investigadors van establir controls a les carreteres properes per localitzar els sospitosos, que van fugir en un turisme.

Aturats a Vilabertran

Només uns deu minuts després, l'operació va donar fruit, ja que una patrulla de la Policia de la Generalitat de Figueres que estava fent vigilància a l'altura del punt quilomètric 35 de l'N-260, a la rotonda de Vilabertran, va aturar l'automòbil. Quan els efectius van inspeccionar el cotxe, hi van trobar els efectes dels quals acabaven d'apoderar-se. Els Mossos d'Esquadra van detenir els quatre passatgers com a presumptes responsables d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en casa habitada; i l'àrea d'investigació criminal de la regió policial de Girona s'ha fet càrrec del cas. Els arrestats, que no tenen antecedents, passaran pròximament a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Figueres. Els detinguts són de nacionalitat francesa, i tenen entre 24 i 30 anys. Un d'ells resideix a Mennecy, mentre que els altres tenen domicili desconegut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.