Successos

La policia de Burjassot desmantella una xarxa que estafava asseguradores

La majoria dels components de la banda pertanyien ala mateixa família

La policia local de Burjassot, després de realitzades acurades investigacions, ha aconseguit desmantellar una xarxa de persones, la major part d'elles de la mateixa família, que provocaven accidents de circulació a fi d'estafar les companyies d'assegurances mentre fingien falses lesions.

Aquestes investigacions van començar durant el mes de gener i no ha estat fins ara que s'ha pogut desbaratar gràcies a diverses informacions que han guiat els investigadors als domicilis particulars dels seus components.

El modus operandi dels delinqüents era la provocació d'un sinistre de trànsit per encalçament posterior i la consegüent denúncia del conductor del cotxe que l'havia provocat.

També s'ha descobert que en diverses ocasions provocaven un accident contra algun element fix de la ruta i posteriorment s'introduïen algunes persones que denunciaven patir traumatismes en coll i columna.

Les indagacions han portat la policia local de Burjassot que la banda desballestada comprava cotxes molt antics per tal de provocar els sinistres i fins i tot en alguna ocasió no havien fet el canvi de nom del propietari.

Totes les gestions dutes a terme per la policia local han estat remeses al Jutjat d'Instrucció de Paterna per procedir a l'enjudiciament de les persones involucrades a les què se les imputarà un delicte d'estafa i d'actuar contra la seguretat vial per atemptar contra la vida i la integritat física dels conductors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.