Crida a extremar les precaucions per l'elevat risc d'incendi a Girona

Les autoritats alerten que avui també pot ser un dia complicat

Ahir al matí, es va fer una reunió a la delegació del govern de Girona entre els diferents cossos d'emergències, els representants polítics i també gent del sector de l'agricultura. La idea era coordinar-se en vista d'aquest elevat risc d'incendi i també indicar les pautes de prevenció: «Sempre hem tingut una gran coordinació amb els pagesos i només volíem refrescar uns quants conceptes com ara que llaurin els camps, estripin els rostolls o mantinguin les franges del perímetre netes», va explicar el delegat del govern, Jordi Martinoy, el qual va afegir: «Prendre precaucions implica tots els ciutadans i sempre també està bé recordar-los uns quants consells: que s'abstinguin de fer activitats no necessàries en zones forestals; que no llancin cigarretes i que truquin al telèfon d'emergències 112 si veuen alguna columna de fum.»

Martinoy va matisar que aquestes mesures són «compatibles amb les activitats d'oci i no s'ha de caure en l'alarmisme. Simplement s'ha de vigilar més».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.