Successos

policial

La dona morta a Cabanes és una veïna de Narbona desapareguda el dia 21

Nathalie Martos va dir que anava a Catalunya, però des del dia 21 de juny ningú va saber res d'ella

Van trobar un cotxe a un quilòmetre del cos

La dona que diumenge passat va ser trobada morta amb un cop al cap dins d'un canal de reg de Cabanes, ha estat identificada com Nathalie Martos, de 37 anys, que treballava d'administrativa en una policlínica de Narbona i que estava desapareguda des del divendres dia 21. El seu home va ser qui en va denunciar la desaparició i va explicar que Nathalie havia dit que tenia intenció d'anar a Catalunya i també va revelar que Martos tenia problemes d'addicció a les drogues. El cos de Martos, sense cap mena de documentació que la identifiqués, va ser trobat diumenge a la tarda per dues dones que passejaven a la zona dels camps de Torrells, a poca distància de curs de la Muga i de la carretera C-252, que comunica amb Peralada. Aproximadament a un quilòmetre de distància, va ser trobat un cotxe, que els Mossos van relacionar immediatament amb la víctima i que va ser retirat i sotmès a una minuciosa inspecció ocular per buscar indicis sobre les circumstàncies de la mort de la dona. Els Mossos també van buidar un tram d'uns 500 metres del canal on va ser trobat el cos, encallat en una comporta, per comprovar si al fons hi trobaven indicis relacionats amb el cas. La víctima no duia sabates quan va ser trobada. Tot i que en un primer moment els mossos van estudiar la possibilitat que es tractés d'una prostituta, ni la vestimenta (duia texans) ni l'absència de tatuatges i pírcings avalaven aquesta hipòtesis. I la troballa del cotxe va dirigir les pistes cap a Nathalie Martos.

LA DATA

21.06.13
Nathalie Martos
va marxar de Narbona, on vivia, i va dir que volia anar a Catalunya.

Un punt de tràfic de droga

La zona on va ser trobat el cos de Nathalie Martos, com altres indrets dels vorals de la Muga, és un escenari habitual de transaccions de droga freqüentat per traficants i compradors, molts dels quals vénen de poblacions franceses. Narbona, la població d'on venia Martos, és a 120 quilòmetres de Cabanes i, per tant, el trajecte es pot fer en cotxe en menys d'una hora i mitja. Els Mossos investiguen amb qui es va trobar Martos entre divendres i diumenge a la zona on la van trobar. I no descarten la hipòtesi que el cop al cap que la va matar fos causat per una caiguda al canal i una posterior topada contra la paret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.