Successos

SEGURETAT

Expulsat al Marroc un noi que destarotava la seguretat a Anglès

Agents de la brigada d'estrangeria de la Policía Nacional van executar la setmana passada l'expulsió al Marroc de Mohamed Ancouri, un veí de la Cellera de Ter que destarotava la seguretat ciutadana per les seves contínues malifetes i robatoris, segons han afirmat fonts municipals. Tot i que Ancouri residia a la Cellera, on hi continuen vivint els seus pares i germans, els seu camp d'actuació delictiva solia ser Anglès, i les autoritats municipals van ser les que van iniciar els tràmits per poder materialitzar-ne l'expulsió. Ancouri és considerat l'autor de les continues sostraccions de coure que es feien a la població i una de les seves gestes més recents va ser, arran d'un d'aquests robatoris de cable, deixar sense llum tot el sector de la Burés. El jove generava conflictes als establiments pel seu costum de no pagar i, en un local de venda de kebabs, com que el van foragitar per morós, va reaccionar destrossant la moto que es feia servir per a les entregues a domicili. També tenia, a més. antecedents per robatoris amb violència. Com a mínim se li coneix el cas d'una estrebada que va perpetrar per robar un telefon mòbil a Santa Coloma de Farners. Per aquest motiu havia de ser jutjat el 2010, però el judici es va haver de suspendre per la incompareixença d'un testimoni.

El regidor de Seguretat de l'Ajuntament d'Anglès, Jaume Pérez, no va amagar la seva satisfacció per l'expulsió d'Ancouri, perquè representava un autèntic problema de seguretat ciutadana a la població i està convençut que els delictes de robatoris disminuiran ara notablement. “Realment ens hem tret un pes de sobre”, va manifestar el regidor.

A Ancouri el van acompanyat agents d'estrangeria fins a la frontera amb el Marroc, i el van entregar a les autoritats del seu país, on té més família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.