Successos

seguretat

Assalt a la farmàcia de la Font de la Pólvora de Girona

Un home armat amb un ganivet i encaputxat va irrompre a l'establiment i va aconseguir que la titular li donés els diners de la caixa, uns 200 euros

Els clients van sortir corrents

Un home que anava armat amb un ganivet i encaputxat va atracar ahir al matí la farmàcia Montserrat Guixeres, situada al carrer Mimosa, al barri de la Font de la Pólvora de Girona. L'assaltant es va endur un botí de 200 euros, aproximadament.

A les onze del matí, quan la titular de la farmàcia i la seva companya estaven atenent els quatre clients que en aquell moment hi havia a l'establiment, l'atracador, vestit amb un xandall i sabatilles esportives de color verd, anava caminant tranquil·lament pel carrer Mimosa i quan va ser davant la porta de la farmàcia es va posar un passamuntanyes, va empunyar un ganivet i va irrompre corrents cap a l'interior.

L'home va cridar: “Obriu la caixa, obriu la caixa”, en castellà. I va anar a agafar la titular de la farmàcia, mentre que els quatre clients que hi havia dins la farmàcia van sortir corrents, tirant per terra algun dels expositors amb les presses.

La companya de la farmacèutica també va sortir al carrer i va començar a cridar demanant ajuda a la gent del carrer. Mentrestant, la farmacèutica es va avenir a les pretensions de l'atracador i va anar a obrir la caixa, però inicialment no va poder perquè li va quedar bloquejada. Això li va fer témer que l'atracador reaccionés violentament si es pensava que ho feia expressament. Però, finalment, la va obrir i li va entregar els diners que hi havia: uns 200 euros.

Amb aquests diners a la mà, l'atracador va sortir de darrere el taulell i se'n va anar corrents cap a la porta. La farmacèutica va sortir darrere d'ell, amb l'esperança que al carrer es trobaria amb gent del carrer que barrarien el pas al lladre perquè comptava que haurien atès les peticions d'auxili que feia la seva companya. Però no va ser així, no va tenir la solidaritat que esperava ni de la gent que en aquell moment era al carrer ni dels clients del bar que hi ha a uns metres de la farmàcia. L'atracador va poder fugir tan tranquil com havia arribat. I un cop l'atracador va ser fora, els clients que havien sortit espantats van tornar a buscar les medecines.

La farmacèutica va alertar els Mossos de l'atracament, el primer de què és víctima, i els agents van anar a revisar les càmeres de seguretat que hi ha a l'interior de la farmàcia, que van enregistrar a la perfecció l'acció del lladre. Tot indica que l'atracador ja ha pogut ser identificat, per la indumentària que duia en el moment de l'assalt.

El 7 d'agost passat dos homes que anaven armats amb un ganivet i una pistola van atracar la farmàcia de Sant Gregori i van obligar la dependenta a entregar-li els diners de les caixes. Els Mossos també van poder obtenir imatges dels atracadors, que en aquesta ocasió anaven amb la cara descoberta però duien unes gorres que servien per tapar-los el rostre davant les càmeres. Abans de marxar, aquests lladres van demanar disculpes.

LA XIFRA

200
euros
de botí es va endur el lladre que va atracar la farmàcia de la Font de la Pólvora.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.