Successos

Mor l'home que es va accidentar fent surf d'estel a Pals

El practicant de surf d'estel que el 4 d'abril es va accidentar a Pals va morir dimecres a l'hospital Vall d'Hebron. La víctima, l'empresari barceloní Borja Bassó Bosch, de 41 anys, va ser sotmesa a diverses operacions, però no va poder superar la gravetat de les ferides que va patir.

L'accident va passar a quarts de dues, quan la víctima era a la platja preparant-se per sortir cap a mar i estava inflant la vela. Ja estava enganxat amb l'arnès quan una ràfega de vent inesperada el va arrossegar i el va fer voleiar cap al passeig de l'avinguda del Grau fins que va xocar contra un mur, a l'entrada d'un bloc d'apartaments, a trenta metres aproximadament del lloc on el vent el va aixecar. La Policia Local va atendre l'accidentat en primera instància i el SEM hi va enviar una ambulància i també un helicòpter medicalitzat que el va traslladar fins al Vall d'Hebron, a Barcelona, on va arribar en estat molt crític i ja es temia per la seva vida.

Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la inspecció del lloc de l'accident i van parlar amb testimonis per aclarir les circumstàncies que van intervenir en l'infortunat succés



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia