Administracions

El nou pavelló de Sant Cugat s’iniciarà l’estiu del 2025 a la Guinardera

Es descarta fer-lo a l’avinguda de Roquetes i les obres l’executarà l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb una inversió de 2,82 milions

El complex esportiu (ZEM) de la Guinardera tindrà un nou pavelló esportiu i s’espera que les màquines puguin començar a aixecar-lo l’estiu del 2025 i estrenar-lo durant el 2026. Fa uns dies la junta de govern de Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va aprovar-ne el projecte que suposarà una inversió de 2,82 milions. L’ens supramunicipal també executarà els treballs per encàrrec de l’Ajuntament i el pavelló s’ha de destinar a la gimnàstica rítmica, tot i que està dissenyat per poder tenir altres usos esportius.

D’aquesta manera queda descartat que s’aixequi a l’avinguda de les Roquetes com s’havia pensat en mandats anteriors. L’alcalde, Josep Maria Vallès, estava satisfet pel “pas endavant” per fer realitat aquest projecte. La construcció d’aquest nou pavelló “donarà resposta a les necessitats per a la pràctica de la gimnàstica rítmica” i, a la vegada, “permetrà alliberar altres espais esportius de la ciutat que actualment s’utilitzen per a la rítmica”, assegurava Vallès.

L’alcalde assegurava que amb la construcció del nou pavelló la ZEM de la Guinardera es reforçarà com una de les grans centralitats esportives de Sant Cugat, recordant que en el mateix entorni tenen prevista construir-hi un altre pavelló. “El nostre objectiu és continuar ampliant les instal·lacions esportives de la ciutat”, asseverava

El nou pavelló es construirà entre el ja existent i la rampa d’accés al camp de rugbi i pista atletisme. Disposarà d’un espai d’entrenament amb una planta rectangular de 35 metres de llarg, 19,6 metres d’ample i 12 metres d’alçada. En aquest espai hi haurà dos tapissos de 14x14 metres per realitzar la pràctica de la gimnàstica rítmica, entre altres esports.

També tindrà un espai d’accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, vestidors i espais destinats a serveis. L’aforament màxim serà de gairebé 500 persones. La superfície construïda serà d’uns 950 m² i el termini d’execució previst, una vegada comencin les obres, serà de nou mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia