Administracions

L’Ajuntament ha millorat la cuina de l’Escola Josep Dalmau Carles de Girona

L’Ajuntament de Girona ha millorat aquest estiu la cuina de l’Escola Josep Dalmau Carles. L’actuació s’ha dut a terme després que es detectessin diversos problemes en les instal·lacions de desguàs i la zona de rentar. Els treballs han consistit a substituir l’aigüera i la zona de treball de la cuina. “Hem destinat més de vint mil euros per reformar la cuina de l’escola Dalmau Carles per donar un millor servei també en el temps de menjador, que és un temps educativament molt important”, ha declarat la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Queralt Vila.

Per la seva banda, el regidor d’Urbanisme de Proximitat, Lluís Martí, ha afirmat que les cuines són “una part dels centres a tenir molt en compte i intentem buscar solucions per a garantir el manteniment i la millora d’aquestes instal·lacions de les nostres escoles”. En concret, s’ha actuat en una zona de quinze metres quadrats formada per tres aigüeres i diverses zones de treball amb armaris i un taulell de pedra. Tota l’estructura s’ha substituït per una de nova, ja que estava deteriorada pel pas del temps i el seu ús diari. Els treballs han tingut un cost de 21.089,77 euros i ha anat a càrrec de Construccions Pere Miquel S.A.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]