Medi ambient

Olot

Multen el conductor d’un camió que perd la càrrega de vísceres

Un camió que transportava vísceres animals va perdre divendres passat una part de la càrrega a l’avinguda Sant Jordi d’Olot, la qual cosa ha generat molèsties i les queixes dels veïns i de la plataforma No És un Vial, És un Carrer. L’entitat, que fa temps que denuncia les molèsties i les afectacions sobre la salut dels veïns que comporta l’increment del trànsit des de l’obertura del túnel de Bracons per la falta de la variant nord, ha lamentat que aquest tipus de vessaments són freqüents. El seu portaveu, Ramon Busquets, ha explicat que està comprovat que la pèrdua de la càrrega es va produir com a mínim des de Banyoles i que la causa era la velocitat i la mala conducció del conductor. A més, i sempre segons ell, el camió anava massa ple, el bolquet no estava ben tancat i els productes carnis eren una barreja de sòlid i líquid. Busquets ha afirmat que el més greu és que el conductor va avisar els responsables de l’empresa sobre els fets i que li van dir que continués el viatge. Cal dir que la Policia Municipal d’Olot el va aturar, el va sancionar i haurà de pagar una multa.

“És un malson per als veïns de l’avinguda Sant Jordi i el carrer Portbou el fort incompliment de les normes de circulació i la poca consciència que, en general, tenen els conductors de camions que passen per un espai urbà”, ha dit. A més, ha recordat que el trànsit de camions és molt elevat perquè l’avinguda Sant Jordi fa les funcions que hauria de fer la variant nord, que ja acumula més de trenta anys de retard. I ha remarcat que hi ha un gruix important d’aquest trànsit que és de camions amb bestiar viu i amb productes carnis de rebuig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.