Medi ambient

Recullen 128,5 quilos de residus en una jornada de neteja de platges

Uns 120 voluntaris van recollir 128,5 quilos de residus en una activitat de neteja de les platges de Palafrugell. En concret, l’actuació va tenir lloc a la platges de Port Pelegrí a Calella, Tamariu i Llafranc. L’activitat estava organitzada per l’Ajuntament de Palafrugell amb la col·laboració de l’àrea de Qualitat Urbana i diferents centres d’immersió i activitats amb caiac.

Els residus recollits eren majoritàriament restes de plàstics i envasos i restes de material de pesca o ferralla. A les zones de sorra també es van recollir burilles. Tots els residus es van classificar i es van traslladar a la Deixalleria Municipal per al seu tractament. L’objectiu de l’activitat, a més de la recollida dels residus, era conscienciar sobre la importància de conservar l’ecosistema marí i evitar l’abocament de residus al medi natural.

Hi van col·laborar el centre d’immersió Poseidon Diving Costa Brava a la platja del Port Pelegrí; l’empresa de caiacs Tourist Service; i de l’Associació de Veïns i Amics de Tamariu, el Club Nàutic Tamariu, a Llafranc, i el Club d’Immersió Biologia de la UB i Stolli’s Divebase, a Tamariu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.