Infraestructures i serveis

El CEM Guinardó reobre la piscina d’estiu, la catorzena de la ciutat

El CEM Guinardó ha tornat a obrir al públic la piscina exterior, un cop completats els treballs de millora que s’hi han dut a terme. L’actuació principal ha consistit en la renovació complerta del vas de piscina, adequant-la a la normativa vigent, la reducció de la profunditat i la construcció d’una nova rampa per fer-la accessible per a persones amb mobilitat reduïda. En total s’han reformat 2.644 metres quadrats de la instal·lació i ha suposat una despesa de més de 800.000 euros.

La reforma també ha inclòs la construcció d’una nova sala tècnica soterrada per al nou sistema de filtratge i depuració i d’una rampa per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda a la instal·lació des del carrer Varsòvia. Al voltant de la piscina s’ha renovat el paviment, s’ha instal·lat una nova zona de pèrgoles, un mòdul d’infermeria i un nou control d’accés.

Catorze piscines disponibles a la ciutat

Amb la renovació d’aquest instal·lació, Barcelona ofereix 14 piscines a l’aire lliure distribuïdes per tota la ciutat i abastant tots els districtes, menys l’Eixample i les Corts. Aquestes instal·lacions estan obertes els set dies de la setmana i són accessibles per a tothom.

La piscina d’estiu del CEM Guinardó va ser construïda cap al 1945 i l’any 2013 va ser objecte de la darrera reforma que va permetre incorporar nous vestidors i reformar el paviment, entre altres actuacions. Actualment la gestió d’aquesta piscina va a càrrec del Futbol Club Martinenc, entitat gestora del CEM Guinardó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia