Infraestructures i serveis

societat

S’inicien les obres per implantar un nou carril bici al carrer Nou

Les obres d’ampliació de la xarxa de carrils bici al carrer Nou de Figueres començarà demà, es faran en tres fases i s’allargaran fins a la primera setmana de setembre. Les obres de la primera fase es realitzen en el tram comprès entre l’inici del carrer, a tocar la plaça de la Creu de la Mà, fins a l’encreuament del carrer Pujades. Durant les obres el carrer estarà obert a la circulació de vehicles, però quedarà afectat l’estacionament a la zona d’obres.

El carrer Nou té actualment dos carrils per a vehicles i es reduirà a un, amb un carril bici bidireccional segregat, amb separadors, fins a l’encreuament amb el carrer Sant Llàtzer. S’eliminarà la línia d’aparcaments de la banda esquerra i s’aprofitaran els treballs per millorar l’accessibilitat de totes les cruïlles. Segons ha informat el consistori, per compensar la retirada de places d’aparcament de zona blava i de càrrega i descàrrega del carrer Nou, l’Ajuntament de Figueres habilitarà dos aparcaments públics de 125 places en total: de 35 entre els carrers Borrassà i Torres i Bages, i de 90 entre els carrers Oliva i Pere III.

Un altre dels trams d’ampliació del carril bici que té afectacions a partir de demà és el de la zona de Met Miravitlles (davant l’escola Joaquim Cusí i la llar d’infants Lilaina) i Ponent. En aquest cas, per les obres es tancarà la circulació de vehicles entre les dues rotondes que uneixen el carrer Met Miravitlles. Mentre durin les afectacions es donarà pas alternatiu pel carrer paral·lel, el Navata. Per la instal·lació del carril bici s’eliminarà la mitjana central del carrer Met Miravitlles.

El pròxim tram en implantar un nou carril bici serà en els Barris de la Presó i Creu de la Mà, concretament als carrers Albert Cotó, Sant Pau (a la zona de l’antiga presó) i Torres i Bages. En aquest cas, és previst que s’iniciïn a la primera setmana d’agost. Els treballs finals d’asfaltatge per a l’accessibilitat de les cruïlles de tots els trams es realitzarà la primera setmana de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Una veïna del Raval nega que la manifestació contra Vox fos “violenta”

Barcelona
societat

La Policia Local detecta una cinquantena d’infraccions a comerços

salt
SOCIETAT

Baqueira promou un programa de lloguer d’habitatges per als seus treballadors

Baqueira
societat

Impulsen un projecte per donar accés a l’aigua a les persones amb mobilitat reduïda

palamós
JUDICIAL

Els metges veuen probable que la hipoglucèmia greu de Mainat fos per insulina

Barcelona
JUDICIAL

Llibertat per als dos detinguts acusats de fer violentes desocupacions extrajudicials

Tarragona
serveis

Un bus gratuït connectarà l’aparcament amb el centre pel Concurs de Focs

blanes

L’antiga UNED serà refugi climàtic per a persones sense sostre

girona
societat

S’inicien les obres per implantar un nou carril bici al carrer Nou

figueres