Infraestructures i serveis

equipaments

Llum verd a un nou pavelló de 2.400 m² a Fira de Lleida

El patronat de la Fundació La Fira de Lleida va aprovar dijous diverses propostes que permetran tirar endavant el nou pavelló, una construcció de 2.400 m², adaptada a la urbanització de la nova mobilitat al voltant del recinte firal, que se situarà inicialment darrere del pavelló 3 i al costat de l’actual pavelló 4. Així, el nou equipament se situarà entre el carrer del Camí de Picos i el carrer Pont de Suert. El pavelló 5 serà una estructura desmuntable que en el futur, i en cas que calgui, podrà traslladar-se a un nou recinte firal.

Es preveu que la construcció del nou pavelló tindrà un cost que voltarà els 3,5 milions, que assumiran a parts iguals l’Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida, com a patrons de la Fundació La Fira de Lleida. Tot això mentre s’espera la definició del nou govern de la Generalitat de Catalunya, que ha de definir quin és el seu compromís amb el patronat de la fira.

Es preveu poder disposar del nou pavelló per les fires que es desenvoluparan en el segon semestre del 2025, especialment per Sant Miquel i Eurofruit i també per Municipàlia i Innocamping.

El paer en cap, Fèlix Larrosa, es va reunir després amb la portaveu de Junts, Violant Cervera, per comunicar-li els tràmits que s’iniciaran per avançar en la construcció del pavelló 5 de Fira de Lleida. Aquest era un compromís que es va incorporar al pacte pressupostari de determinar un nou model per a la fira que inclou la construcció d’aquest equipament. Una de les accions recollides en el pacte era la dinamització econòmica i la projecció de la ciutat. Amb la revisió del model firal i ara es tira endavant amb la implantació d’aquest equipament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

equipaments

Nou paviment a la pista d’atletisme de Torredembarra

Torredembarra
MOBILITAT

Calafell obre un debat per replantejar el transport urbà

Calafell
societat

La Pirotècnia Pibierzo de Lleó actua per Santa Anna, el dia gran de la Festa

blanes
medi ambient

Talen 11 palmeres per seguretat a Vilanova i la Geltrú

VILANOVA I LA GELTRÚ
societat

La CUP exigeix al govern que acabi amb les activitats il·legals a la Gola del Fluvià

sant pere pescador
tecnologia

Un joc digital permet visitar l’època medieval, la barroca i la modernista de Vic

VIC
xina

Alerta a la Xina pel pas del tifó Gaemi

barcelona
administracions

La Diputació de Barcelona dibuixa el full de ruta del mandat

BARCELONA
societat

Campanya per recollir fons per garantir la higiene de sense sostre a Lleida

Lleida