Infraestructures i serveis

Tallaran el vial lateral de Països Catalana per les obres del BRCAT

Afectarà a partir de dilluns al tram entre Esteve Vila i Coll i Guitó

Al sector de l’Estació Jove ja s’ha fet una part de la nova rotonda i ara els treballs se centren en la confecció del vial de circulació

L’avenç de les obres del projecte del Bus Ràpid Catalunya (BRCAT) comportaran que a partir del dilluns vinent es talli el tram del vial lateral del passeig Països Catalans des del carrer Esteve Vila i fins passat el carrer Pere Coll i Guitó. Això comportarà que el carrer Pere Coll i Guitó es converteixi en un carrer sense sortida i s’indicarà que només sigui accessible per als veïns i negocis que tenen gual en aquest tram de carrer. Així, l’accés al carrer només es podrà fer de manera provisional des del carrer Major i per sortir s’haurà d’anar en direcció al carrer Major i agafar el carrer Miquel de Palol. De moment, però, es manté obert l’accés des d’Esteve Vila cap al passeig Països Catalans, en direcció cap a Bescanó.

L’empresa adjudicatària calcula que els treballs en aquest lateral poden allargar-se unes tres setmanes. Avui mateix es farà un bustiatge d’una carta informativa als veïns més propers afectats per aquest nou tall de trànsit per les obres del BRCAT per informar-los dels canvis que suposarà el tall i nova mobilitat que es generarà al sector per aquest tall provisional.

Rotonda a l’estació Jove

És en aquest sector de l’Estació Jove on les obres han avançat més ràpidament en aquestes primeres setmanes de treballs i de fet ja és visible una part exterior de la nova rotonda que hi haurà en aquest punt del passeig Països Catalans i la seva entrega cap al carrer Josep Irla. Les obres en aquest punt, també han permès ja confeccionar un tram del vial que restarà un cop acabada l’obra a tocar dels habitatges per permetre l’accés als guals i just abans de la nova plaça que hi haurà a tot el sector. El vial ja s’ha deixat marcat des del carrer Irla i fins al carrer Cervantes i ara es troba en execució l’obra entre el carrer Irla i fins al carrer Ramón y Cajal. L’empresa adjudicatària de l’obra detalla que aquesta segona part de vial es preveu deixar enllestida en una setmana o deu dies i que es deixarà per una fase més avançada del projecte l’asfaltatge final del vial. Aquests treballs obliguen que els veïns del sector no puguin entrar ni sortir dels guals entre les 8 del matí i les 19 hores de la tarda, com s’indica en els cartells que es van instal·lar als guals afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Troben sense vida el magnat britànic Mike Lynch

Transports

La L10 nord recupera demà el servei, dos dies abans del previst

Barcelona
Transports

Renfe no diu com resoldrà el tall entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders

Tarragona

Tallaran un vial lateral de Països Catalana per les obres del BRCAT

SALT
Societat

Impulsen una campanya per decorar la persianes de comerços al barri de Sant Antoni

Barcelona

Sant Feliu de Guíxols adquireix sòl per a uns 70 pisos de lloguer públic

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Infraestructures i serveis

La línia L4 torna a la normalitat després d’un mes d’obres

Barcelona
Societat

El servei de primera acollida de Reus atén 280 persones en sis mesos

Reus
Societat

Entra en erupció un volcà a Islàndia per sisena vegada des de desembre

barcelona