Infraestructures i serveis

Figueres amplia els punts de llum del Parc Bosc per millorar-ne la seguretat

L’Ajuntament de Figueres, a través de l’empresa plurimunicipal de serveis FISERSA, ha millorat la il·luminació i la seguretat del Parc Bosc ampliant els punts de llum. S’ha instal·lat il·luminació a la zona de jocs infantils que hi ha annex al restaurant del mateix parc municipal. Fins ara, aquest espai dotat amb gronxadors i balancins estava mancat d’il·luminació i només rebia llum artificial a través dels vials perimetrals.

L’actuació ha consistit en la instal·lació de tres columnes de nou metres d’alçada amb tres focus de tecnologia LED, així com un focus addicional annexat a una columna existent del passatge. Els treballs han tingut un cost de 17.085,97 euros.

Amb aquesta instal·lació es pretén millorar la seguretat de l’espai i disposar d’un enllumenat públic que permeti mantenir activa aquesta zona de molta afluència d’infants en horaris que hi manca el llum natural, mitjançant un sistema eficient i respectuós amb la contaminació lumínica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia