Infraestructures i serveis

Comencen a expedir-se les targetes de cartró recarregables de la T-Mobilitat

El sistema de pagament amb targeta a les màquines de TMB fora de servei per una incidència tècnica

Algunes màquines de les estacions de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) han començat a expedir aquest dimarts les targetes de cartró recarregables de la T-Mobilitat. Molts usuaris, però, han continuat apostant per les tradicionals, les de banda magnètica, ja que el canvi definitiu no es produirà fins el 15 de gener, quan només seran vàlides les noves. Les noves targetes de cartró de la T-Mobilitats per als títols T-Usual, T-Casual, T-grup i T-familiar disposen d’un xip i són recarregables. Per adquirir-les per primer cop s’ha de fer un pagament afegit de 50 cèntims per la targeta. La intenció de l’ATM és que el canvi de sistema per part dels usuaris es faci de forma gradual i amb la presència d’informadors a algunes estacions, com ara la de Sants de Barcelona. “He anat a l’aplicació i he vist que era una mica complicat. Ja estava arribant aquí i com que encara es pot comprar la T-10 [T-casual] tradicional i la nova targeta té un cost extra de 50 cèntims, he pensat que apuro i espero una setmana més”, ha comentat l’Andreu a l’ACN, un dels viatgers d’aquesta estació.

D’altra banda, aquest matí una incidència tècnica, que s’ha produït a tres quarts d’onze i s’ha solucionat al migdia, ha deixat els usuaris sense poder fer el pagament amb targeta bancària a les màquines de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), segons les agències. Al juliol, es va produir una avaria similar. Tot i que no està relacionada directament, l’incident s’ha produït el mateix dia s’inicia la convivència entre les dues targetes de cartró.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia