Infraestructures i serveis

societat

L’Ajuntament inicia els tràmits per construir un nou parc de bombers

Lloret de Mar tindrà un nou parc de bombers, que estarà ubicat en un lloc més estratègic. En el ple del passat dilluns, es va aprovar de manera inicial la modificació del POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal), que ha de permetre la construcció d’aquest equipament. Serà en un terreny al Carrer Costa d’en Vió, al sector industrial del municipi.

El nou parc de bombers és una reivindicació que, des de fa molts anys, han fet els membres del cos de bombers de Lloret, perquè consideren que l’espai els ha quedat petit. A més, amb les noves instal·lacions podran comptar amb un vestidor per a dones, una altra de les mancances de l’actual parc, situat al carrer Costa d’en Carbonell. D’altra banda, la nova ubicació, fora del centre de la vila, serà més estratègica per a les tasques que duen a terme al llarg de l’any.

La regidora de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Míriam Rodríguez, ha destacar que “actualment tenim un parc de bombers antic que ha quedat obsolet. El nou terreny ofereix una millor accessibilitat a Lloret, Blanes i Vidreres i disposarà d’un espai que permetrà incorporar les noves necessitats del cos de bombers del municipi, com per exemple un vestuari per a dones”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.