Infraestructures i serveis

SERVEIS

Les millores en el servei de bus urbà de La Roca s’aplicaran al setembre

La ciutadania de La Roca del Vallès veurà a partir de dilluns vinent, 2 de setembre, les millores en el transport públic. La línia de bus L51 augmentarà la freqüència de pas gràcies a la incorporació d’un nou vehicle, fet que suposarà una reducció de 20 minuts en dies feiners. A més, augmentarà la cobertura horària en caps de setmana i festius, perquè les primeres sortides seran una hora abans. L’L51 també tindrà un nou recorregut, ja que a partir de dilluns el trajecte dins del nucli de la Roca s’iniciarà a la parada de la Plaça de l’Era. D’altra banda, La Torreta també es veurà beneficiada de la incorporació de nous autobusos a les línies interurbanes de Transgran, com és l’L1 (Can Gili - Hospital - La Torreta). Així mateix, es reforçarà el servei a l’L6 (Corró d’Avall - Hospital - Granollers).

Pel què fa a l’L52 continuarà tenint els mateix horaris i recorregut. L’alcaldessa, Marta Pujol, va anunciar al juliol les noves mesures de transport públic, en una roda de premsa celebrada a l’Ajuntament de Granollers amb els alcaldes i alcaldesses de la conurbació de Granollers (la Roca, Les Franqueses del Vallès, Canovelles i Granollers). També hi van assistir representants de Transgran, l’empresa encarregada del transport urbà, i la llavors consellera de Territori de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia