Infraestructures i serveis

El personal de l’hospital vol millores a l’aparcament

Reclamen que l’Ajuntament els consideri residents per poder estacionar en l’entorn hospitalari

La junta de personal de l’hospital de Viladecans ha convocat demà a la tarda una concentració per exigir millores en l’aparcament per al conjunt de treballadors, que volen ser considerats residents al municipi per poder estacionar a l’entorn hospitalari. La representació de la plantilla explica que prop del 70% d’aquesta no resideix a la ciutat, pel que no es pot beneficiar de la gratuïtat de la zona verda.

L’hospital encara es troba immers en les obres d’ampliació, tot i que el nou edifici ja està en funcionament. Des de la junta de personal s’explica que encara queden tres fases i es desconeix si està prevista la construcció d’un pàrquing que doni resposta a les necessitats d’usuaris i treballadors. “Per a una part del personal de la sanitat el disposar o no de pàrquing pot condicionar la seva opció laboral, particularment quan es tracta de categories o especialitats professionals escasses a Catalunya”, alerten. I afegeixen que una part important del personal mèdic resideix a ciutats mal connectades per transport públic a Viladecans, que pateix a més “les enormes carències en matèria de trens de rodalies”, ja que la línia que dona servei a Viladecans registren avaries i incidències freqüents que no garanteixen un servei regular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.