Infraestructures i serveis

Infraestructures i serveis

Renfe interromprà el servei a Montcada Bifurcació i Cerdanyola de dissabte a la nit a diumenge al matí

L’operadora habilitarà línies de transport alternatiu per carretera entre les 23 h i les 10 h

Es farà un canvi de programari informàtic que afecta les dues estacions

A causa d’un canvi del programari informàtic de les estacions de Montcada Bifurcació i Cerdanyola del Vallès, entre les 11 de la nit de dissabte 12 d’octubre fins a les 10 del matí de diumenge 13, Renfe ha anunciat que no circularan trens, el que afectarà a la circulació de les línies R3, R4 i R7 de Rodalies. S’habilitarà, però, un transport alternatiu amb autobusos. Hi ha previstes 14 circulacions per traslladar els passatgers dels darrers trens de dissabte i de les primeres expedicions de diumenge al matí. Renfe destaca que tots els autobusos alternatius són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

En un comunicat, Renfe detalla que a l’R3 dissabte quedarà afectat el tren que surt de Vic en direcció l’Hospitalet a les 22.29 h del dissabte i el que surt de l’Hospitalet en destí invers diumenge a les 5.25 h. El transport alternatiu per carretera serà entre Barcelona Fabra i Puig i Montcada Ripollet.

En el cas de l’R4, els viatgers circularan en autobús entre Barcelona Fabra i Puig i Sabadell Sud. Els trens afectats de dissabte són els que surten de Vilafranca a les 21.52 h i de Sant Vicenç a les 22 h, tots dos amb destí Terrassa. Diumenge es veuran afectats els que surten a les 4.48 h de Martorell cap a Terrassa i el que surt de Terrassa a les 5 h cap a Sant Vicenç de Calders.

Pel que fa a l’R7, se suprimeixen les primeres circulacions del diumenge 13 d’octubre fins a les 10:00 hores. Els viatgers es transbordaran en autobús entre Cerdanyola Universitat i Cerdanyola del Vallès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.