Salut

El diccionari del COMG arriba als hospitals en format de vídeo

Les definicions de salut del llibre ara es podran emetre a les sales d’espera dels centres sanitaris de Girona

El llibre Primer diccionari de medicina il·lustrat, escrit per Rosa Estopà i editat en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG), ara es divulgarà en format de vídeo als centres sanitaris de Girona. El diccionari, adreçat a nens i escrit per nens, s’ha convertit en format audiovisual perquè els hospitals, les clíniques i els CAP de la demarcació puguin utilitzar-lo de forma educativa a les pantalles de les sales d’espera.

El Col·legi Oficial de Metges de Girona ha repartit una seixantena de pendrives amb el vídeo als diferents centres sanitaris. Els pediatres col·legiats que ho vulguin també poden recollir un llapis de memòria amb el vídeo al COMG per a la seva consulta privada i fins i tot es pot descarregar en el web del mateix col·legi. El dimecres a la tarda el president del COMG, el doctor Josep Vilaplana, va lliurar un pendrive al director de Salut Girona, el doctor Miquel Carreras, per escenificar la col·laboració de les entitats i CatSalut.

Primerament el llibre va ser repartit a les escoles gironines a principis d’any perquè s’utilitzes com a eina educativa i contribuís al coneixement del llenguatge mèdic entre els més petits. Al mateix temps, el COMG va realitzar diverses reunions amb directors dels centres de recursos pedagògics i serveis educatius per valorar la millor forma d’usar el llibre.

LA XIFRA

366
paraules
definides i il·lustrades per 1.200 escolars de primària omplen el diccionari, ara en format audiovisual.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia