Salut

blanes

Més tecnologia i quiròfans a la Corporació de Salut de la Selva

La Corporació de Salut de la Selva i el Maresme podrà afrontar, amb els bons resultats del 2023, reptes claus de futur, com ara l’ampliació i modernització dels serveis de diagnòstic per la imatge dels hospitals de Blanes i Calella, que fins i tot es veuran superades per la posada en marxa de les noves sales d’operacions de Blanes, pel nou hospital de dia d’atenció intermèdia de Pineda, i per l’ampliació de l’hospital de dia oncològic i les consultes externes de Calella. Aquestes i altres dades positives i de futur es desprenen de la memòria del 2023. Ramon Cunillera, gerent de la corporació, considera: “El futur està per escriure, però tenim la convicció que aquest serà definitiu per a les nostres comarques”. Aquest treball que destaca Cunillera es pot exemplificar, per exemple, amb les dades de l’activitat quirúrgica del 2023 als hospitals de Calella i Blanes, que ha augmentat gairebé un 20% respecte al 2022. Una de les proves d’aquesta evolució en positiu són també l’índex de satisfacció. Amb dades que afecten directament la Selva podem veure com l’ABS Lloret-Tossa ha passat d’un 7,14 a un 7,93, segons es despèn de l’últim pla d’enquestes de percepció, experiència i satisfacció d’usuaris –on també s’han valorat la restes d’àrees–. Una altra de les apostes ha estat la dels referents emocionals: el 2023 s’hi han incorporat dos dietistes i nutricionistes i quatre fisioterapeutes.

Pel que fa a inversions en tecnologia, l’hospital de Blanes ha incorporat un nou TAC d’última generació que representa un salt qualitatiu important per al centre El centre no disposava de cap equip de TAC, i significa un pas endavant molt rellevant tant per als professionals com per a la ciutadania La incorporació ha requerit una obra d’adequació i una inversió final que ha estat de gairebé mig milió d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia