Salut

FIGUERES

La Clínica Santa Creu signa un conveni per millorar el transport sanitari

La Clínica Santa Creu de Figueres ha signat un conveni amb el Consorci del Transport Sanitari de Girona (CTSC) per millorar els serveis de transport sanitari a la regió de Figueres. Aquest acord té com a objectiu principal enfortir la mobilitat i l’accés als serveis mèdics per als pacients de la clínica, responent a les necessitats creixents de la comunitat.

La Clínica Santa Creu, gestionada per la Fundació Salut Empordà, és una institució amb més de 80 anys d’història que ofereix una àmplia gamma de serveis mèdics i especialitats, incloent cirurgia, medicina interna, ginecologia, urologia, pediatria, entre altres. La clínica es destaca pel seu compromís amb la qualitat, la sostenibilitat i l’atenció personalitzada als seus pacients.

Per la seva banda, el Consorci del Transport Sanitari de Girona (CTSC) és una organització reconeguda pel seu excel·lent capital humà i la seva eficàcia en la prestació de serveis de transport sanitari a la província de Girona. El CTSC compta amb una flota moderna d’ambulàncies equipades amb la última tecnologia i un personal altament qualificat, preparat per respondre de manera ràpida i efectiva a qualsevol necessitat de transport sanitari, ja sigui urgent o programat. Entre els seus serveis destaquen els trasllats sanitaris per a pacients particulars i mútues, serveis sanitaris preventius per a esdeveniments, repatriacions internacionals, i un servei mèdic implant.

Aquest nou acord permetrà a la Clínica Santa Creu millorar significativament el servei de transport sanitari, facilitant l’accés dels pacients a les instal·lacions mèdiques i assegurant que rebin l’atenció necessària de manera oportuna. La col·laboració entre ambdues entitats reflecteix una sinergia important que beneficiarà la població de Figueres i rodalies, millorant la qualitat del servei sanitari i l’experiència del pacient.

Antecedents del CTSC

Amb tot això, el Consorci del Transport Sanitari de Catalunya és una entitat dedicada a oferir serveis essencials de transport sanitari amb una plantilla de treballadors dedicats a complir la missió d’oferir un servei eficient i de qualitat. Durant el primer trimestre de 2024, el CTSC ha col·laborat amb 120 clients únics, incloent-hi entitats destacades com Girona FC, Basket Girona; Adeslas; Clinsa SAU; Asepeyo; Mutua Universal, Mutua Egarsat i MC Cyclops; entre altres. A més, ha proporcionat o proporciona serveis a 145 ajuntaments com l’Ajuntament de Figueres, de Sant Feliu de Guíxols, de Roses, de Llança o l’Escala i al Consell Comarcal del Baix Empordà. Totes aquestes col·laboracions demostren la confiança i reconeixement obtinguts gràcies a la diversitat i qualitat dels serveis oferts pel Consorci del Transport Sanitari de Catalunya, assegurant la presència en diferents sectors i esdeveniments importants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Acord per la continuïtat de la concessió de l’activitat de l’estació de la Vall de Núria

QUERALBS

SOS Costa Brava lamenta que no s'actuï contra els ‘delinqüents nàutics’

palafrugell
Societat

Mala maror a la DO Terra Alta

Gandesa
LLORET DE MAR

L'Ajuntament renova 90 papereres i 330 bancs al centre del municipi

LLORET DE MAR

La veterinària inhabilitada de Vidreres acusada d’intrusisme, en llibertat

VIDRERES
EL PORT DE LA SELVA

El servei d'aigua potable es recuperarà progressivament les properes hores

EL PORT DE LA SELVA
medi ambient

Una fuita en l’emissari de la depuradora del Maresme obliga a prohibir el bany entre el Masnou i Premià

El Masnou
FIGUERES

La Clínica Santa Creu signa un conveni per millorar el transport sanitari

FIGUERES
mobilitat

Canvis en la mobilitat a l’entorn de l’estació de Sants a partir del 12 d’agost

Barcelona