Salut

Girona ofereix 2.317 places per fer exercici físic durant el proper curs

L’Ajuntament de Girona oferirà 2.317 places dividides en 163 cursos d’activitats fisicoesportives i aquàtiques per fer exercici físic durant el curs vinent. En concret, hi haurà 51 activitats fisicoesportives i 112 d’aquàtiques. La proposta inclou des de cursos de natació de tots els nivells fins a activitats de manteniment, ioga pilates o classes de tennis i monopatí de carrer. Les activitats estan pensades per a tots els públics i inclouen opcions per a nadons, infants, jovent, adults, gent gran i infants amb necessitats especials.

“El nostre objectiu és garantir que tothom pugui fer activitat física de forma accessible a la nostra ciutat, perquè Girona és sinònim d’esport, i això comporta una societat més sana i cohesionada”, destaca el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran. La programació d’activitats començarà el dimarts 1 d’octubre del 2024 i s’allargarà fins al 21 de juny del 2025.

Aquestes activitats es portaran a terme als pavellons municipals de Palau i Fontajau; a les piscines municipals de Palau i de Santa Eugènia - Can Gibert del Pla; a la Zona Esportiva Municipal de la Devesa; a les escoles Joan Bruguera, Verd i Pericot; al CREC de Sant Daniel; a la Llar de Jubilats de Germans Sàbat –Taialà; al Centre Cívic Pont Major, i als parcs de patinatge (skateparks) del parc de Jordi Vilamitjana i Pujol i del parc de Domeny.

Les preinscripcions per a les diferents activitats es podran fer a través del sistema d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona del 27 d’agost al 12 de setembre. El 19 de setembre es farà pública l’assignació de places i, des de llavors fins a l’1 d’octubre, s’obrirà el període per fer la matrícula a les activitats. També a partir del 20 de setembre s’obriran les inscripcions directes a les activitats en què hi hagi places lliures. Es poden consultar totes les activitats en el següent enllaç i tota la informació a la pàgina web del consistori gironí .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LLORET DE MAR

El tram del passeig de Fenals malmès per la garbinada es reobrirà demà

LLORET DE MAR
Meteorologia

Una tempesta acompanyada de pedra escombra diversos municipis del Segrià

Lleida

Més de 2.300 places per fer exercici físic durant el proper curs

girona
societat

15a edició del Water Park Day a Illa Fantasia

Vilassar de Dalt
successos

Mor un excursionista mentre feia la via d’Estasen al Pedraforca

Saldes
L’ESTARTIT

Editen tres plànols en braille amb l'itinerari pel centre històric

L’ESTARTIT

Cues de gairebé 5 quilòmetres a l’AP 7 per l’accident d’un camió

LA JONQUERA
societat

Recorden la Núria, la cuinera morta per un reclús a Mas d’Enric, cinc mesos després

El Catllar

L’alcaldessa agraeix la paciència dels veïns per la falta d’aigua

EL PORT DE LA SELVA